gratis quickscan marketingmix

Onze marketingspecialisten staan voor je klaar om te praten over jouw huidige
marketingmix en hoe je deze kunt optimaliseren voor jouw doelen en doelgroep.


Wil jij je bedrijf zien groeien?

Dan is het belangrijk om duidelijke (haalbare) doelen te formuleren en de juiste (content)marketingstrategie te ontwikkelen die je helpt deze doelen te bereiken.

Hoe bereik jij je doelgroep het meest effectief én efficiënt? Dit is een vraag die veel bedrijven lastig vinden om te beantwoorden. Er zijn namelijk zo veel verschillende keuzes, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. De tijd vinden om met content, kanalen en marketing te gaan testen is al helemaal een uitdaging. Maar welke mix moet je dan inzetten?

Hier komen wij kijken...

Dock35 Marketing is een full service (content)marketingbureau. Voor onze klanten gaan wij op zoek naar de beste combinatie tussen content, kanalen en marketing. Wij helpen hen op het gebied van strategie en uitvoering. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor jou. Benieuwd welke elementen in jouw mix terug zouden moeten komen? Wij maken graag kennis met jou en je organisatie. Met een telefonische quickscan helpen wij je - geheel vrijblijvend - een eerste stap op weg richting het behalen van je doelen voor dit jaar. 

Wij willen je heel graag leren kennen en met je bespreken hoe wij je wellicht kunnen helpen bij het behalen van je doelen door de inzet van de juiste marketingmix. Zet de eerste stap door het formulier in te vullen.  

Vraag een gratis quickscan aan