Werkwijze.

Zo pakken wij het aan

ONZE WERKWIJZE

call.png

1. STRATEGIE EN CONCEPT

Na een analyse van jouw bedrijf werken we een strategie en concept uit in de vorm van een marketingplan of contentstrategie. Dit vormt de basis voor de overige fases.

design.png

2. CREATIE

In deze fase maken we jouw content (tekst, beeld en video), kiezen of maken we de juiste kanalen om de content te verspreiden en zorgen we ervoor dat deze kanalen de doelgroep bereiken.

consult.png

3.  OPTIMALISATIE

Neem je kanalen continu onder de loep om te zien hoe ze presteren. Welke content werkt wel en welke niet? Hoe lopen de campagnes? Dit continue proces monitoren we in fase 3.

De voordelen van samenwerken met ons...

code.png

ALLE MARKETINGDISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK

Ons bureau bestaat uit designers, webdevelopers, contentmakers en marketeers. Je hebt dus één aanspreekpunt voor al je marketing- en communicatie vragen. Afstemming met meerdere bureaus is hierdoor niet meer nodig.

code.png

TEAM VAN VAKSPECIALISTEN

Het team van Dock35 Marketing bestaat uit specialisten. Iedere medewerker beschikt over een hoog kennisniveau en is op de hoogte van de laatste trends binnen zijn vakgebied. Zo kunnen we altijd een passende oplossing adviseren of verbeteringen voorstellen.

code.png

TECHNOLOGIE

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde technologieën. Dat wil zeggen dat we vooraf uitgebreid onderzoek doen naar de mogelijkheden en voor- en nadelen en de gebruiksvriendelijkheid van de systemen in kaart brengen, zodat jij er als klant geen problemen mee ervaart.

code.png

STRUCTURELE SAMENWERKING

Onze samenwerkingen met klanten zijn eigenlijk beter te omschrijven als partnerships. Wij zijn altijd op zoek naar een langdurige en structurele relatie met de klant. Op basis van deze structurele samenwerking groeien we samen door.