over ons.

Wie we zijn en wat we doen

WAT WE DOEN

en wat we met jou willen bereiken.

Dock35 Marketing helpt organisaties om op een effectieve wijze te communiceren met haar doelgroep(en). De creatie van content, kanalen en marketing staat hierin centraal. Het is onze ambitie een structurele partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Een samenwerking met ons moeten zij ervaren als rendabel en zorgeloos. 

Lees meer over onze diensten
2017
2015
2010
history-arrow-icon

Sinds september 2017 gaan Dock35 Marketing en X-Media Solutions samen door het leven als Dock35 Marketing. Hiermee zijn we het grootste marketing- en communicatiebureau van Oost-Nederland. Door dat we alle marketing- en communicatiedisciplines onder één dak hebben, kunnen we jou volledig ontzorgen.

history-arrow-icon

Omdat er vanuit de klanten van zusterbedrijf Senefelder Misset en X-Media Solutions steeds meer vraag kwam naar ondersteuning op het gebied van marketing richtten we eind 2015 Dock35 Marketing op. Zo konden we onze klanten voorafgaand aan het maken van hun mediakanalen adviseren over de beste invulling. Wanneer de kanalen er zijn helpen we onze klanten bij het vermarkten ervan, zodat er zoveel mogelijk rendement uit gehaald werd.

history-arrow-icon

In 2010 werd X-Media Solutions als onderdeel van Senefelder Misset opgericht. De klanten van Senefelder Misset konden nu bij deze business unit terecht voor de realisatie van hun mediakanalen. De aangeboden diensten bestonden uit tijdschriften, websites, apps, digitale magazines en video's.

Onze werkwijze ...

Van begin tot eind ...

Een samenwerking met ons begint altijd met een analyse. Wie ben jij? Wat doe je? Wat zijn je sterke punten en wie zijn je concurrenten? Pas als we deze dingen van je weten en elkaar wat beter kennen, kunnen wij aan de slag met de strategie en conceptfase om een marketingplan, contentstrategie of marketingstrategie uit te werken.

Na de fase van analyse en advies kun je ervoor kiezen om ook de creatiefase met ons in te gaan. Doordat we alle marketing- en communicatiedisciplines in huis hebben, kunnen we op elk kanaal en met elke vorm van content voor je aan de slag. Wanneer de kanalen gereed zijn, zorgt ons team van marketeers ervoor dat jouw boodschap op de goede plek terecht komt en dat de kanalen gevonden worden. Uiteraard stopt het proces daar niet. Continu analyseren en optimaliseren is essentieel om aansluiting te blijven houden bij je doelgroep.

Onze diensten ...

Content

100

Marketing

100

Design

100

Webdevelopment

100

Benieuwd wat we doen en voor wie?

Bekijk ons werk

Ons team ...

Sjoerd Franssen

Business Development

Henk Saalmink

Manager Operations