Vastgoed Media.

Vastgoed Media

  • Website
  • Marketing, Events

Vastgoed Media is een uitgeefmerk van ons zusterbedrijf Dock35 Media. Vastgoed is een onafhankelijk platform voor woningmakelaars. Het platform uit zich crossmediaal. Dat wil zeggen dat het merk communiceert via het magazine Vastgoed, de website www.vastgoedactueel.nl, social media kanalen en events.

Voor Vastgoed verzorgen we alle on- en offline marketing. Dit beslaat onder andere de inrichting van Facebook en Adwordscampagnes, promotie van de edities, abonnementenwerving, e-mailmarketing, onderhouden van de website en social media kanalen en de organisatie van events.

Jaarlijks organiseren we voor Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing en diverse trainingen voor makelaars. Bekijk voor een indruk van dit evenement onderstaande aftermovie:

Ook worden alle mediakanalen van Vastgoed door ons gerealiseerd. Denk hierbij aan de vormgeving van het tijdschrift en de realisatie van de website. Daarnaast nemen we regelmatig uitzendingen op voor VastgoedTV. Dit is een videoformat waarin de hoofdredacteur van Vastgoed relevante partijen uit de branche interviewt. Een voorbeeld van Vastgoed TV vind je hier: