Van der SchootArchitecten.

Van der Schoot Architecten

  • Marketing, Websites

Van der Schoot Architecten is een architectenbureau in Schijndel dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van praktijken voor de gezondheidszorg. Denk hierbij aan tandartspraktijken en praktijken voor huisartsen en fysiotherapeuten of gezondheidscentra.

De oude website van Van der Schoot Architecten bood weinig ruimte voor beeldgebruik, terwijl dat voor een architectenbureau juist de uitgelezen mogelijkheid is om te laten zien wat je ontwerpt en realiseert. Ook was de website niet mobielvriendelijk.

In het inventarisatiegesprek kwam naar voren dat Van der Schoot Architecten ook behoefte had aan ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Om deze reden maakten we een analyse van het bedrijf en werkten we dit vervolgens uit in een marketingplan, waarin ook de positionering, usp's en relevante media voor het bureau weergegeven werden. Uiteraard maakte het vernieuwen van de website ook onderdeel uit van het marketingplan. 

Het resultaat: een supermoderne website die goed vindbaar is, werkt op alle devices en vooral veel ruimte biedt om de projecten van Van der Schoot visueel weer te geven. Bekijk de website op www.vanderschootarchitecten.nl.

Daarnaast ondersteunen we Van der Schoot Architecten structureel met SEA en social media marketing.