RotoSmeets.

Roto Smeets

Marketing, Websites, Video, Design

Dock35 Marketing is een zusterbedrijf van Roto Smeets. Roto Smeets behoort net als Dock35 Marketing tot de Roto Smeets Group. Hierdoor is er een nauwe samenwerking tussen Roto Smeets en Dock35 Marketing. De diensten die wij vanuit Dock35 Marketing uitvoeren zijn voor zowel de locatie in Weert als Deventer bestemd.

De marketing van Roto Smeets is uitbesteed aan Dock35 Marketing. Daarnaast hebben wij de nieuwe website voor hen gebouwd en beschikbaar gesteld in diverse talen. Op de website staan bedrijfsvideo's die eveneens gemaakt zijn door ons. Bekijk hieronder de corporate video die we voor Roto Smeets Group maakten.  

 

Daarnaast sponsorde Roto Smeets in 2017 de Mercurs. In het kader van dit sponsorship maakten we video's bij alle genomineerde klanten van de drukkerij. Zo gingen we bijvoorbeeld langs bij ELLE Magazine. Bekijk de video hieronder.

 

De werkzaamheden die we voor Roto Smeets verrichten zijn dus zeer divers. Van content tot vormgeving, van de bouw van de website tot het uiteindelijke resultaat.