Websites.

Het belangrijkste visitekaartje

Laat zien wie je bent...

Een goede website of landingspagina om je marketingacties mee op te volgen is essentieel. Het is je belangrijkste visitekaartje en de centrale plek om je marketingacties op te volgen. Maar dat geldt ook voor je concurrent. Het is dus belangrijk om je te blijven onderscheiden door regelmatig content te plaatsen en te voldoen aan de verwachtingen van je doelgroep. Het hebben van een website alleen is niet genoeg. Tegenwoordig moet het design helemaal in orde zijn, moet de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn en uiteraard moet hij ook makkelijk te bezoeken zijn met smartphones en tablets (responsive).

Onze rol

Websites zijn er in alle soorten en maten. Op basis van jouw behoeften bepalen we hoe uitgebreid de website moet worden en wat hiervoor de beste indeling, het beste ontwerp en het beste content management systeem is. Is het bijvoorbeeld tijd om een nieuwe basis-website te bouwen? Of heb je voldoende aan een landingspagina voor jouw acties?

Door onze ruime ervaring in website development hebben we de beschikking over veel standaardfunctionaliteiten. Hierdoor hoeft het wiel niet iedere keer opnieuw te worden uitgevonden. Natuurlijk is elke website eenvoudig uit te breiden met maatwerkfunctionaliteiten. Wij denken graag met je mee over je nieuwe website of landingspagina's. Hierbij stellen we ons vragen als:

  • Hoe maken we de site gebruiksvriendelijk?
  • Welke kleuren moeten terugkomen op de site?
  • Wat is de optimale indeling? Welke items moet het menu bevatten?
  • Over welke contenttypes moet je beschikken?
  • Hoe wordt de site goed vindbaar?
  • Welke functionaliteiten zijn gewenst?
  • Zijn er voldoende conversiemogelijkheden en call-to-actions?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden