Tijdschriften.

Trek offline de volle aandacht

Actief naar je doelgroep...

'Print' is voor veel uitgevers en merken nog steeds de belangrijkste inkomstenbron vanwege de advertentieopbrengsten en abonnementsgelden. Voorlopig lijkt dat niet te veranderen. Het gedrukte tijdschrift is één van de weinige mediavormen die nog actief naar de doelgroep kan worden toegebracht. Er is toch niets prettiger dan op de bank lekker wegdromen in een tijdschrift?

 Dit bereik je met een tijdschrift:
 
  • Binding met lezers en leden door ze periodiek te voorzien van een interessant magazine
  • Genereer extra inkomsten met de verkoop van advertentieruimte
  • Creëer meerwaarde voor jouw leden of abonnees
  • Een tijdschrift is het ideale medium voor uitgebreidere content, zoals achtergrondverhalen en reportages

Onze rol

Advies en begeleiding
Belangrijk bij het maken van 'print' is een optimale afstemming van content, techniek en vormgeving. Wij hebben alle kennis in huis om je te adviseren en te begeleiden op het gebied van vormgeving en techniek. Jij bent immers de contentspecialist.

Vormgeving
Samen met jou kijken wij graag naar een pakkende vormgeving, effectief beeldgebruik, een passende papiersoort en de juiste afmeting. In al onze samenwerkingen zorgen we voor een efficiënte workflow tussen vormgever en redactie.

Ervaring

Uiteraard hebben wij veel ervaring in de realisatie van periodiek verschijnende tijdschriften. Wij verzorgen onder meer de vormgeving van magazines voor branche-, beroeps- en patiëntenorganisaties, verenigingen, stichtingen en uitgevers van vaktijdschriften en special interest magazines.