Social Media Marketing.

Altijd dichtbij je doelgroep

Gebruik de kracht van elk kanaal...

Bij Social Media Marketing zet je social media kanalen in om je marketingdoelstellingen te realiseren. Social media marketing onderscheidt zich van andere vormen van marketing doordat het interactief is en erop gericht is om de dialoog te starten met je klanten en potentiële klanten.

Advertentiecampagnes op social media

Bij het inrichten van campagnes op social media zijn een aantal zaken belangrijk. Zo moet de inhoud en de toon van je berichten passen bij je bedrijf. Als dit niet het geval is, zal de effectiviteit van de betaalde social media campagne zeer gering zijn. Dit geldt voor zowel je 'normale' posts als je gesponsorde berichten.

Ook is het belangrijk om in gedachten te houden dat social media een onderdeel zijn van al je marketingactiviteiten. Zorg er dus voor dat al je kanalen geïntegreerd zijn. Bedenk van tevoren wat je precies wilt bereiken met je social media marketing en wat daarvoor een geschikte strategie is. Hoe vaak ga je berichten plaatsen? Ga je dit aanvullen met gesponsorde berichten?

Bij ons kun je terecht voor het meedenken over al deze punten. Aan de hand van een doelgroepanalyse bekijken we wat het potentiele bereik van een advertentiecampagne voor jou kan zijn. Vervolgens geven we je advies op het gebied van adverteren op Facebook, Instagram en/of Linkedin en richten we je campagnes in. Daarna monitoren we ze constant om te kijken wat het beste werkt, zodat we voor jou het maximale rendement uit de campagnes halen.

Wat bereik je ermee?

Het inzetten van social media marketing biedt een aantal voordelen. Zo kan het leiden tot een hogere naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website, meer contactaanvragen, hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Het behalen van deze doelstellingen gaat niet vanzelf. Er is een strategie voor nodig en je social media en andere kanalen moeten voldoen aan bepaalde factoren. Van tevoren denken we goed na over wat voor jou de belangrijkste doelstellingen zijn, zodat de campagnes daar naadloos op aansluiten.

Meer weten over social media marketing? Bekijk onze whitepapers:

  • Whitepaper onbetaald succesvol op Facebook

Whitepaper aanvragen

  • Whitepaper betaald op Facebook

Whitepaper aanvragen