Offline Marketing.

Even los van smartphones, laptops en tablets

Effectief offline...

Offline marketing, veel bedrijven hebben er afscheid van genomen. Maar toch geloven wij erin dat offline marketing in sommige gevallen minstens net zo veel effect heeft als online marketing. Natuurlijk wel afhankelijk van veel factoren, zoals je doelgroep, het mediagebruik van je doelgroep en je producten en diensten.

Promotiemateriaal

Onder offline marketing verstaan wij onder andere het maken van offline promotiemateriaal. Denk hierbij aan brochures, flyers, direct mails en printadvertenties. Vaak zie je dat er in deze uitingen niet duidelijk gecommuniceerd wordt wat een bedrijf nu precies doet. Daar kunnen wij je bij helpen. We schrijven pakkende teksten voor je mailingen en brochures. Bij het schrijven van deze teksten hebben wij ook al in ons hoofd hoe het product er qua vormgeving uit zou kunnen zien, zodat het de doelgroep aanspreekt. Omdat wij beschikken over eigen vormgevers kunnen we ook de vormgeving voor onze rekening nemen, waardoor je een kant en klaar product opgeleverd krijgt.

Advertenties maken

Het maken van een goede printadvertentie kan lastig zijn. Je moet in zo min mogelijk woorden en met goed beeld proberen je boodschap over te brengen, omdat je anders de aandacht van de lezer al kwijt bent. Daarnaast zijn er behoorlijk wat onderzoeken naar printadvertenties gedaan die bijvoorbeeld aantonen welke elementen de advertentie moet bevatten, welke kleuren het beste werken, wat de maximale hoeveelheid tekst en beeld is en op welke plekken bepaalde elementen moeten staan. Omdat wij in ons dagelijkse werk voor zusterbedrijven PSH Media Sales en Senefelder Misset enorm veel advertenties voorbij zien komen, zijn wij op de hoogte van al deze eisen. We kunnen je dus goed helpen bij het creëren van een effectieve advertentie. We schrijven hiervoor de tekst, selecteren het beeld en briefen onze vormgevers over het totaalplaatje. Het resultaat? Een advertentie waarmee je voor langere tijd vooruit kunt, die je boodschap beter overbrengt en uiteindelijk moet leiden tot meer conversie.

Maak gebruik van onze expertise!