Media Inkoop.

Efficiënt en zorgeloos

Alles onder één dak...

Wanneer je weet welke kanalen je in wilt zetten voor jouw marketinguitingen komt er vaak media-inkoop om de hoek kijken. In het geval van bijvoorbeeld Facebook en Google Adwords komt dat neer op het inrichten van een account en het toevoegen van budgetten. Maar bij offline media en andere online kanalen is dit proces vaak wat meer tijdrovend en ingewikkeld.

Onze rol

Door onze achtergrond, zusterbedrijven in de tijdschriftenbranche en advertentieverkoop en de beschikbaarheid over diverse databronnen (waaronder Retriever) kunnen wij de media-inkoop van offline media en display advertising vaak eenvoudig uit handen nemen. De lijnen naar uitgevers van magazines, vakbladen en websites zijn kort, omdat we de meeste - via onze collega's - al kennen. Daarnaast zorgt onze ervaring in advertentieverkoop ervoor dat we ook goed weten wat een media-uiting waard is. We streven dan ook altijd naar de beste deal bij de inkoop van media.

Wanneer Dock35 Marketing voor jou de media-inkoop verzorgt, heb je hier geen omkijken meer naar. We coördineren het gehele proces, van inkoop tot aanlevering van je advertenties. Uiteraard kunnen we ook de uitingen voor je maken.

Meer weten?