Fotografie.

Beeld zegt meer dan woorden

Pak direct de aandacht...

Een advertentie, website of andere marketinguiting met alleen tekst resulteert in minder conversies dan een uiting waar aantrekkelijke fotografie deel van uit maakt. Is het doel het oproepen van een bepaalde emotie? Dan doe je dit in eerste instantie met beelden. Visueel gezien is fotografie namelijk het eerste contactpunt met je doelgroep. Echter, moet fotografie overtuigen? Dan heb je daarvoor een vakman nodig. 

 

Om deze redenen is goede fotografie belangrijk

  • Beeld prikkelt; de consument is meer dan ooit visueel ingesteld
  • Fotografie valt een boodschap samen in één beeld
  • Binnen 7 seconden is een boodschap duidelijk
  • Door visuele content word je een mediamagnaat, het is namelijk makkelijker deelbaar
  • Hoogwaardige beeldcontent zorgt voor een aantrekkelijke nieuwsbrief
  • Je visuele identiteit versterkt je overkoepelende identiteit
  • Goede fotografie straalt meer professionaliteit uit


Fotografie bij ons: de soorten en maten

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie die jouw boodschap letterlijk in beeld brengt, dat is ons doel. Jouw klant krijgt immers graag een kijkje achter de schermen. Tijdens een bedrijfsbezoek wordt de organisatie op een informele wijze vastgelegd. Door deze werkwijze stralen de foto’s de look en feel uit van het bedrijf. Als vanzelfsprekend sluit het resultaat aan op de huisstijl, hierdoor weet jouw doelgroep precies wat er bedoeld wordt. 

Productfotografie
Ben je eigenaar van een webshop of verkoop je producten offline? Dan krijg je automatisch te maken met productfotografie. Professionele productfoto’s kunnen immers de conversie van jouw producten verhogen. Stel je klanten de vraag: ‘Wat vind je belangrijk voordat je over gaat tot een (online) aankoop?’. Dan zullen ze direct antwoorden: ‘Goede productfoto’s’. Logisch, want laten we wel wezen een productfoto is een eerste indruk. Met andere woorden: professionele productfotografie trekt de aandacht en zullen eerder aanzetten tot aankoop/actie.

Eventfotografie
Er zijn veel redenen om te kiezen voor eventfotografie. Zo vergroot het de betrokkenheid van huidige bezoekers, triggert het potentiële bezoekers en zorgt het voor exposure na afloop van het event. Met andere woorden het is één van de belangrijkste marketinginstrumenten die je in kunt zetten ter promotie. Wil je net als bedrijven die jou voor zijn gegaan eventfotografie inzetten om bezoekers een sfeerimpressie te geven?  Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Meer weten over onze fotografie diensten?
 

Neem contact met ons op