Digitale magazines.

Lezen op elk apparaat

Laat zien wie je bent...

Een digitaal magazine dat geschikt is voor desktops, tablets én smartphones. Ook dat maken we. De magazines zijn speciaal voor deze digitale kanalen vormgegeven. Interactiviteit staat hierbij voorop. We voegen bijvoorbeeld video's toe als achtergrondbeeld en werken met call-to-action buttons. De navigatie door het magazine verloopt heel natuurlijk, wat zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid.

De voordelen van een digitaal magazine
  • De inhoud past zich aan aan de grootte van het scherm van tablets, smartphones en desktop (responsive design)
  • Voeg video's toe als fullscreen achtergrond en creëer een nieuwe dimensie voor de beleving van je magazine
  • Integratie van Google Analytics, zodat je het leesgedrag kunt meten
  • Verwerk de naam en bedrijfsnaam van je lezers in het magazine, waardoor het magazine nog persoonlijker wordt
  • Ook offline beschikbaar
  • Laat je lezers inloggen met hun social media profiel, zodat jij meer over ze te weten komt
  • Gebruik je magazine als leadgenerator
  • Voeg gemakkelijk webforms toe voor bijvoorbeeld acties of contactaanvragen

Onze rol

We verzorgen de creatie en realisatie van het online magazine in jouw huissstijl. We hanteren hierbij vereiste standaarden en beschikken over kennis van digitale richtlijnen. In overleg met jou maken we een aansprekend en gebruiksvriendelijk design dat als basis dient. Vervolgens nemen we de vormgeving van alle losse pagina's van het magazine op ons.

Op basis van door jou aangeleverde content, maken we voor elke pagina een keuze uit thema's en paginatemplates. Voor elk type content, van lang artikel tot nieuwsbericht of webshoppagina, vinden we een passende template. De juiste samenstelling van tekst, beeld en video zorgt voor een goede balans in het magazine. We benutten de digitale mogelijkheden optimaal. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij de creatie van de content.
 
Geen magazine?

Geen probleem. De online magazine technologie die wij gebruiken is niet alleen toepasbaar op magazines en tijdschriften. Ook voor een vernieuwende digitale presentatie van je brochure, bedrijfsblad, eventmagazine, personeelsblad of jaarverslag is deze tool meer dan geschikt. Je kunt een online magazine zelfs gebruiken als teaser naar je papieren tijdschrift

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden