Apps.

Jouw content in de zak bij je doelgroep

Ook op tablet en smartphone aanwezig...

Nederland heeft volgens Google het hoogste percentage mensen dat een tablet gebruikt. Grote kans dus dat jouw doelgroep ook een tablet heeft. In dat geval verwachten zij ook dat jouw content op die tablet te lezen is wanneer het hen uitkomt. De hoogste tijd dus om eens na te gaan welke mogelijkheden er voor jou zijn om je magazines, tijdschriften en brochures te publiceren in een eigen app.

 

De voordelen van een app

  • Eenvoudig te realiseren; de PDF die je voor drukwerk gebruikt is de basis
  • Jouw eigen merk app zichtbaar in Google Play, Appstore en op desktops, tablets en smartphones
  • Voeg interne links, video's en slideshows toe en bezorg je lezer een unieke beleving
  • Voeg links toe naar de websites van jouw merken
  • Natuurlijke interactie tussen magazine en website
  • Leadgenerator en conversiestimulator voor je magazine en website
  • Alles is meetbaar! Meet je bezoekersgedrag en pas je content aan op de behoeften van je doelgroep


Onze oplossingen

De Easy-oplossing is onze eenvoudige oplossing voor magazine apps. Op basis van standaard templates kun je met de Easy magazine app op een laagdrempelige en betaalbare manier een app maken in jouw huisstijl. Ondanks de eenvoud beschikt de app wel over alle denkbare basisfunctionaliteiten die je je kunt wensen. Ben je toch toe aan meer? Je kunt de Easy magazine app altijd upgraden naar een Premium of Advanced app.

De Premium App heeft de functionaliteiten van de Easy App als basis, maar biedt een aantal extra's. Zo worden deze apps ook ondersteund door Windows 8 en Amazon Kindle. Ook kun je categorie├źn integreren, zodat je je app kunt inrichten op segmenten, jaargangen of talen. Tenslotte kun je met een premium app slideshows en video's 'inpakken' en offline beschikbaar maken en dynamic layers, zoals HTML5-widgets, toevoegen.

De advanced app biedt alle mogelijkheden van de premium app en meer! Zo is het mogelijk om content te personaliseren en een interactieve welkomstpagina te maken met daarin bijvoorbeeld de integratie van je RSS-feeds of een 'social wall'. Ook kunnen gebruikers van de app aangeven welke content ze willen zien. Webservices koppelingen tussen je CRM en de app zorgen voor real-time synchronisatie van je klanten- of abonneebestand.
 

Meer weten over apps?

Neem contact met ons op