Praktijkcase: digitaal magazine als informatiedocument.

avatar

Posted by Nadine - 11 september, 2017

zorgzaamdigitaal.jpg

Praktijkcase: digitaal magazine als informatiedocument

Stichting Zorgzaam Verzekerd is een zorgverzekeraar voor iedereen die een relatie heeft of heeft gehad met Defensie. Denk hierbij aan burgermedewerkers, gezinsleden van militairen en veteranen. Jaarlijks is de periode van oktober tot en met december een spannende tijd, omdat dat de periode is waarin zorgverzekeraars hun premies bekendmaken en mensen kunnen overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Om de huidige verzekerden te informeren over de ontwikkelingen binnen Zorgzaam maakten we samen het eerste online magazine Zorgzaam digitaal. Doel van deze uitgave is om bestaande verzekerden te laten zien dat ze ook het komende jaar weer helemaal goed zitten bij Zorgzaam. Zo bevat het magazine bijvoorbeeld een interview met een van de verzekerden van Zorgzaam en een interview met een van de oprichters, maar uiteraard ook alle belangrijke informative omtrent premies en wijzigingen in het nieuwe jaar. Daarnaast is het ook een informatief magazine voor mogelijke nieuwe verzekerden, waarin duidelijk wordt wat Zorgzaam onderscheidt van andere zorgverzekeraars.

Zorgzaam heeft het magazine verspreid via een e-mailnieuwsbrief naar alle verzekerden. Daarnaast is het magazine gepromoot op Facebook, de website van Zorgzaam en via de aangesloten vakbonden waarmee Zorgzaam samenwerkt.

Bekijk het magazine van Zorgzaam hier.

Van plan om aan de slag te gaan met digitale magazines? 

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen?

Topics: Digitale magazines, Online magazine, Stichting Zorgzaamverzekerd, Zorgzaam Digitaal


Recent Posts

Tijdschrift onderdeel van jouw contentmarketingstrategie? [8 redenen, 5 voorwaarden en tig voorbeelden]

read more

Waarom LinkedIn steeds belangrijker wordt voor B2B bedrijven

read more

6 contentmarketing trends voor 2019

read more